2013. november 9., szombat

Karafiáth Orsi legújabb könyvéhez készült trailer hanganyaga stúdiónk segítségével...


Magunkat zabáljuk fel?

Karafiáth Orsolya – A házikedvenc

Trailer/klip premier: http://youtu.be/NQ0bOFvlVSs

A dal szövegét természetesen a könyv szerzője írta, és eredetileg a regény alapjául szolgáló musical egyik betétdala volt. Ám a szerző hangsúlyozni szerette volna, hogy a sok alapvető hasonlóság mellett mennyi különbség is van a két mű között, ezért felkérte Demeter Zoltán Zozit - az ANEZ zenekarból (is) ismert zenészt – hogy készítsen egy gyors, pörgős, ütős számot belőle. A dal végső formája neki, Czerovszky Henriettnek és Papócsi Lászlónak köszönhető. Közreműködik: Legát Tibor.

A cél az volt, hogy egy olyan szám szülessen, amire akár tornázni is lehet.

A fejezetről fejezetre egyre csak evő és hízó főszereplő, Orsi jelenik meg a képeken, aki egyáltalán nem élvezi sem a finom falatokat, sem az ízeket: kényszeresen zabál. A róla készült monoton képeket egy régi kamerával vettük fel, míg az énekes részeket HD minőségben rögzítettük. Az operatőr, és a fotós (a filmé és a könyvé) Dala Gábor. A vágó: Vészi Krisztina.

Orsit Karafiáth Orsolya alakítja kövérre maszkírozva – a maszk Szilas Rita (La Masni) munkája.

Orsi ehető mását Fajgerné Dudás Andrea Júlia festő és eat art művész álmodta meg és valósította meg – pillecukorból.

A trailer/klipben – mert az elkészült mű már nem trailer és még nem videoklip – a krémes isteni finom: külön köszönet érte a Nándori Cukrászda - ahol a felvételek készültek – tulajdonosának, Nándori Lászlónak.

A könyv grafikai munkái (borító, illusztrációk, tördelés) Orsolya állandó alkotótársának, Filó Verának a munkái.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése